Vakantiedorp marinapark: wat een vakantie

Vakantiedorp Marinapark: vlakbij het prachtige strand van Oostende

Ik kan het me nog herinneren als de dag van gisteren, mijn verwarming deed het niet en ik zat samen met een vriendin te koukleumen in mijn woonkamer met een kopje koffie terwijl mijn man zijn best deed om het euvel te verhelpen. Als vanzelfsprekend kwam het gesprek in deze bittere omstandigheden op de zomer en van daaruit op de vakantie. Mijn vriendin vertelde me dat ze nu al een paar jaar naar vakantiedorp Marinapark ging. Vakantiedorp Marinapark is zoals de naam al zegt, een klein dorp in de buurt van Oostende, op nog geen twee kilometer van het strand. Ze vertelde mij dat het een ideale plek is om met het hele gezin van je vakantie te genieten. In die koude omstandigheden heb ik maar direct een boeking gedaan. Ik ben er afgelopen zomer heengegaan en het heeft me niet teleurgesteld, sterker nog: het was de fijnste vakantie die ik ooit heb meegemaakt. Volgend jaar ga ik gewoon weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *